Köpa valp

Våra valpar

Våra valpar växer upp i en trygg hemmiljö som våra familjemedlemmar. Första tiden i livet bor tiken och valparna i ett eget rum. Någon av oss sover alltid tillsammans med tiken och valparna. Den första tiden är det viktigt med lugn och ro för både tik och valpar.

När valparna blir lite större får de en valphage mitt i huset. Där får de vara med om allt som händer i ett hem. I lekhagen finns det olika sorters berikning som stimulerar valpens utveckling. 

Våra valpar får vara ute flera gånger per dag för att lära sig att göra sina behov utomhus och för att kunna leka och upptäcka världen. De har leksaker de kan klättra på, gå balans på och stå uppe på och hålla utkik. De har leksaker de kan bita i, bära runt på och ha dragkamp med. 

Vi lägger stor vikt vid socialisering av valparna. Valparna får träffa våra andra familjehundar. Allt vi gör med valparna görs i en noga avvägd balans för att inte stressa valparna. Det är viktigt att valparna får med sig positiva upplevelser som de sen kan bära med sig resten av livet.

Vi hanterar alla valpar en och en och de får vänja sig vid att bli borstade, tittade i öronen och klippa klorna.Fodervärd

Ibland söker vi fodervärd till någon av våra valpar som vi vill spara till framtida avel. Vi har en del krav för att man ska kunna vara fodervärd till någon av våra valpar. Vi vill inte att ni bor mer än 1,5 timmes bilväg från oss. Vill ni veta mer får ni gärna skicka ett mail.

När valpen levereras från oss

- ID-märkt med microchip 

- Regelbundet avmaskad

- Vaccinerad

- Veterinärbesiktigad med intyg (max 7 dagar gammalt)

- Valpkullsförsäkrad mot dolda fel i 3 år

- Valpen får med sig ett valpkit (filt som luktar från mamman,    godis, tugg, foder, leksak mm)

-Köpeavtal

- Valpköparen får många tips och råd

- Alla våra valpar säljs med avelsrestriktioner om inte annat avtalatsHur går det till att köpa valp hos oss

Vi har inget kösystem då det är svårt att hålla det aktuellt och uppdaterat.

Vi skickar ut nyhetsbrev ett par gånger per år där vi presenterar våra kommande valpkullar. Är ni intresserade av en valp från någon av kullarna kan ni då anmäla er och fylla i en enkät med frågor och önskemål.

Just nu är efterfrågan väldigt stor för att köpa Labradoodlevalp.  Under de tider vi har valpkull är det omöjligt att hinna besvara alla mail som strömmar in. Vi svarar i mån av tid. 

Som valpköpare är det bra att ha tålamod och vänta på rätt valp. Under tiden ni väntar läs gärna på om Labradoodlar och läs böcker om hur man kommunicerar och hur du bygger upp en bra relation till din hund. 

Anmäl er till nyhetsbrevet här nedan  

Anmälan till nyhetsbrevet